Shipping & Returns

International skibsfart håndteres af International EMS, DHL eller UPS, indenfor 1-2 uger levering til tiden til din dør normalt. Venligst kontrollere omhyggeligt dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail og de produkter, før du sender for at sikre korrekt forsendelse.
- Ordrerne normalt afsendes inden for 48 timer fra ordredato. Efter ekspeditionen, vil vi give et tracking nummer via e-mail til sporing online med det samme.
-Alle ordrer er forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS website, DHL eller UPS.
EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
Returpolitik
Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i 1-2 uger." Før du nyder nem udveksling og returnerer politik, skal du henvende dig med at vende tilbage shipping adresse, før du sender poster tilbage. Du skal returnere din vare inden for 7 dage efter at kontakte os. Produktet skal returneres i ubrugt stand og sendt tilbage i samme stand, det blev sendt til dig. Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi e-maile dig efter at have modtaget vores informationer her!
Alle bestilte varer er de rigtige emner at vælge herfra. Vi lover dig den rigtige rækkefølge pakke. Så hvis vender tilbage rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt udsætning gebyr på 40 dollar. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige pakke, vil du blive ansvarlig for forsendelse og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlige for forsvundne forsendelser.
Udveksling
-Vi vil acceptere børser for en anden størrelse eller farve inden 30 dage fra datoen for den oprindelige afsendelse orden. Kontakt os venligst med din ordre id og en af ​​vores team medlemmer vil hjælpe dig. Hvis du gerne vil udveksle objekter til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion * (pr Return politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
-Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle elementer sendt tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller snavsede elementer vil blive returneret tilbage til dig.
-Vi dækker ikke shipping udgifter til udvekslinger, vil du blive ansvarlig for fragt og andre omkostninger for skibsfarten de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varen til os for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlige for forsvundne forsendelser. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
Bestil Annullering
-Annullering af en ordre skal forespørges før ordren er afsendt. Vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 3 til 6 timer efter ordrerne, så de ikke altid er i stand til at annullere en ordre, efter anbringelsen. Håber du kan forstå på dette vigtige punkt. Annullering anmodninger efter at ordren er blevet afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse. Og alle, der vil blive opkrævet gebyrer for banken. Vi håber, du kan forstå. Velkommen og orden på vores hjemmeside.
Atmosfære Bemærk: Hvis du ikke har modtaget dit tracking nummer indenfor 3 dage efter at placere din ordre, kan din e-mail-server har set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp i ordrer sporing. "
Tilbage